القائمة الرئيسية

الصفحات

مارس 2012

فن الطبخ طريقةعمل البسطرمه
Admin 30 مارس 2012
تذوق اليوم: طريقةعمل البسطرمه : 2كيلو لحم احمر ( يفضل عرق تلبيانكو او من وش الفخده ) ربع كيلو ملح كوب من فصوص الثوم المهروسه نصف كوب من ...
أقراء المزيد
  فن الطبخ  خرشوف بالشاميل واللحمه المفرومه
Admin 17 مارس 2012
خرشوف بالشاميل واللحمه المفرومه المقادير كمية من الخرشوف الطازج  حسب الرغبة او مجمد اختصارا للوقت 1/2 كيلو لحم...
أقراء المزيد
عجه بالبيض ومبشور البطاطس
Admin 17 مارس 2012
عجه بالبيض ومبشور البطاطس المقادير 5 بيضات  ملح -  فلفل اسود -  بهارات 2 حبة طماطم- 2حبة فلفل رومى -2 بصله متوسطة الحجم -1حبة فلفل حار 1...
أقراء المزيد