القائمة الرئيسية

الصفحات

آخر المشاركات

طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى
Admin 24 نوفمبر 2010
طريقة عمل الكبدة الاسكندراني السريعة الكمية تكفي: 3 أشخاص وقت التحضير: 15 دقيقة وقت الطهي: 15 دقيقة المقادير: 1/2 كيلو كب...
أقراء المزيد
تارت البطاطس باللحم المفروم
Admin 24 نوفمبر 2010
تارت البطاطس باللحم المفروم المقادير 2 كوب دقيق ملح 1/3 كوب زبد بارد، قطع 1/4 كوب حليب بارد بيض مخفوق مع حليب للدهن للحشو...
أقراء المزيد
ارز بسمتى بالخضار
Admin 23 نوفمبر 2010
ارز بسمتى بالخضار ارز بسمتى بالخضار * المقادير : · 2 كأس أرز بسمتي مسلوق بالملح والزيت ومصفى . · كأس من الخضار المشكلة المسلوقة...
أقراء المزيد
دجاج محشو
Admin 23 نوفمبر 2010
دجاج محشو المقادير: • (1) دجاجة متوسطة الحجم. • (1) بصلة صغيرة لسلق الدجاجة. • ملح- فلفل- حبهان- مستكة- ورق لورا. للحشو: • ...
أقراء المزيد
طاجن بورى بالجزر
Admin 23 نوفمبر 2010
طاجن بورى بالجزر لمكونات: كيلو سـمك بورى متوسط الحجم عدد 2 حبات جزر كبيرة مبشور عدد 2 حبات فلفل رومى أخضر أو ألوان حسب الرغبه...
أقراء المزيد
طريقة عمل الشاورما
Admin 23 نوفمبر 2010
طريقة عمل شاورما الشاورما لها انواع شاورما لحم وشاورما دجاج وشاورما سجق وكلها لها طريقة شبه واحدة في اعدادها فهي تقوم على ا...
أقراء المزيد
مسقعة باللحمه المفرومه
Admin 23 نوفمبر 2010
مسقعه باللحمه المفرومه المقادير باذنجان رومى ( 2 حبة ) لحمة مفرومة ربع كيلو او اقل حسب الرغبة فلفل اخضر ثوم عصير طماطم ملح ...
أقراء المزيد