القائمة الرئيسية

الصفحات

آخر المشاركات

  فن الطبخ  يخنى الباذنجان باللحمه
Admin 04 يونيو 2012
يخنى الباذنجان باللحمه المقادير  1- نصف كيلو باذنجا ن رومى مقشر ومقطع مكعبات 2- نصف كيلو لحمه مكعبات 3- ربع كوب من ال...
أقراء المزيد
كبد وقوانص
Admin 02 مايو 2012
كبد وقوانص الدجاج المقادير 1 كيلو كبد وقوانص دجاج  2بصله متوسطة الحجم - ملح فلفل أسود -زعتر - بهارات 2حبة طماطم -2 جزره مقطعه طرنشات-2حب...
أقراء المزيد
  فن الطبخ  بطاطس بوريه بالحمه الفرومه
Admin 19 أبريل 2012
بطاطس بوريه بالحمه المفرومه المقادير : ‏1\2 ك جرام‏ ‏لحمة‏ ‏مفرومة ‏2 ‏بصلة‏ ‏كبيرة‏ ‏مبشورة‏ ‏ ‏2 ‏جزرة‏ ‏مبشورة  كرفس‏ ‏...
أقراء المزيد
بيكاتا بالمشرم
Admin 12 أبريل 2012
بيكاتا  بالمشرم المقادير نصف كيلو لحم بتلومقطعةشرائح - كوب كريمة لباني - كوب مشروم - بصلة مقطعة صغير جدا - نصف كوب سمن مخل...
أقراء المزيد
عمل الزبادى فى المنزل
Admin 02 أبريل 2012
المقادير 1-1كيلو لبن طازج 1-2كوب زبادى من اى نوع الطريقه اغلى اللبن واتركية الى ان يصبح فاتر قلبى كوب الزبادى الجاهز حتى يصير ...
أقراء المزيد
فن الطبخ طريقةعمل البسطرمه
Admin 30 مارس 2012
تذوق اليوم: طريقةعمل البسطرمه : 2كيلو لحم احمر ( يفضل عرق تلبيانكو او من وش الفخده ) ربع كيلو ملح كوب من فصوص الثوم المهروسه نصف كوب من ...
أقراء المزيد
  فن الطبخ  خرشوف بالشاميل واللحمه المفرومه
Admin 17 مارس 2012
خرشوف بالشاميل واللحمه المفرومه المقادير كمية من الخرشوف الطازج  حسب الرغبة او مجمد اختصارا للوقت 1/2 كيلو لحم...
أقراء المزيد